Ny blogg!

Hei!

Velkommen til bloggen min, i dette innlegget vil jeg fortelle litt om hva jeg liker, hvorfor jeg startet bloggen osv.
Ja, jeg er alltså oldislina, men jeg har en liten hemmlighet. Nå stokker dere vell fordi jeg heter egentlig Olga Lina! Hahaha, nå tenker jeg dere stokk! Nei grunnen til at jeg valgte navnet "Oldislina" er fordi jeg er jo litt gammel, også ligna det litt.

Jaja men, mange av mine lesere vil vel vite hvor gammel jeg er. Jeg kan si at jeg er ti sifra. (og ja, dette er jo veldig lite men) over 50.
 Grunnen til at jeg begynnte å blogge er fordi barnebarnet mitt som er 16 år blogger. Og hun inspirerte meg. Hun sitter nedi den dataen dagen lang hun! Ja, det var ikke det når jeg vokte opp tenk på alt det som har skjedd innen teknilogi, det er helt villt for det som var på min alder.
 
 Så er vi vel kommet til hva jeg liker. Nei jeg liker gamle ferskinger! Ta en titt på dette bildet.Er han ikke nydelig, jeg ser ikke så godt med brillene mine. Men jeg kan se at han er fin gutt.

Ogå elsker jeg virkelig bananer, menner som liker bananer. Håper han dere ser på bildet over liker bananer. Da hadde jeg spurt om å bli hans kjæreste. Men hvist ikke ALDRI i livet! DE MÅ LIKE BANANER!!

- Du ser dette er en fersking! Men han er alt for ung for min smak da.


Ja dette var litt om meg. Vi "blogges" (som ungdommen sier.) Jeg skal ta klesvaken nå. 

 Hade bra.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Olga Lina - Det er meg

Olga Lina - Det er meg

0, Kristiansand

Hei dere! Jeg blogger fordi (det kan dere se på innlegget ny blogg.) Jajamensan, også vil jeg ikke legge ut hvor gammel jeg er, hvet ikke om det kommer opp eller ikke. Hvis noen hadde hvert så snille å laget en header eller design til meg hadde jeg blitt veldig glad.

Kategorier

Arkiv

hits